Alanya evden eve taşımacılık hizmeti olarak yıllardır siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. İşine ve müşterilerine değer veren uzman kadromuz ile birlikte sizlerin nakliyat işlemlerini en iyi şekilde gerçekleştirmekteyiz. Nakliyat işlemi müşterilerimiz için stresli ve yorucu bir iş olmuştur. Biz Alanya taşımacılık şirketi olarak bu stresi ve yorgunluğu en aza indirecek şekilde sizleri yormadan nakliyat işlemini gerçekleştiriyoruz. Bizlere güvenebilir ve her zaman ulaşabilirsiniz.

Asansörlü nakliyat nedir? Asansörlü nakliyat taşınması gereken eşyaların zarar görmeden yüksek katlara hızlı ve basit bir şekilde çıkarılmasını sağlayan bir sistemdir. Asansör, belli bir yükün belli bir mesafeye çıkarılması ve indirilmesi için yapılmış halatlı ve elektrikli taşıma aracıdır. Nakliyat için özel yük asansörleri kullanılmaktadır. Ev, ofis taşımak insanlar için hep yorucu ve masraflı bir iş olarak görülmüştür. Sanayini ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte nakliyat işlemi oldukça kolaylaşmıştır. Tecrübeli ve profesyonel firmalar sayesinde evden eve nakliyat işlemi stressiz bir şekilde gerçekleşmektedir.

Ülkemizde taşıma işlemleri son zamanlara kadar insan gücü ile yapılmaktaydı. Yalnızca büyük fabrikalarda yük asansörleri kullanılıyordu.  Nakliyeciler eşyayı taşımak için çağırılıyorlardı. Bu neden işgücüne ihtiyaç oluyordu. Ancak artık ev taşımak isteyenler kısaca nakliyat işlemi yaptırmak isteyenler asansörlü yük araçlarını kullanabilmektedirler. Nakliyat işlemleri tecrübeli firmalar tarafından yapılınca işkence olmaktan çıkar ve oldukça kolay bir şekilde halledilir. Evden eve nakliyat işlemlerinizin kaliteli bir şekilde gerçekleşmesini istiyorsanız tecrübeli bir ekipten yardım almalısınız.

Asansörlü taşıma işlemlerinizi gerçekleştirirken bazı aşamalar gerçekleştiriyoruz. Taşıma işleminden önce firmamız tarafından evinizde ve bina çevresinde detaylı bir ön araştırma yapılıyor. Tecrübeli ekibimiz eşyaları kontrol ettikten sonra gerekli araç gereçleri hazırlayıp, yeterli çalışanı belirledikten sonra asansör işleminin sağlıklı bir şekilde işlemesi için bina içindeki kontrolü sağlar. Asansörle taşıma işlemi için caddeye bakan bir pencerenin olması yeterlidir.

Alanya asansörle evden eve nakliyat şirketi olarak taşıma işleminden önce yaptığımız anlaşma şartlarına aynen uyarak çalışmalarımızı gerçekleştiririz. Müşterilerimizi mağdur etmemek adına anlaştığımız saatte çalışmalarımıza başlar ve anlaştığımız saatte çalışmalarımızı bitiririz. Eşyalarınız düzgün bir şekilde paketlenir ve zarar vermeden taşınır. Tecrübeli ekibimiz ile hızlı bir şekilde nakliyat işlemini gerçekleştiririz. Yıllardır bu işin içinde olan Alanya taşımacılık şirketi her zaman müşterilerine saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşmış onların istekleri doğrultusunda hareket etmiştir. Bunun sonucunda da çok tercih edilen ve güvenilen bir nakliyat şirketi olmuştur. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.